“Sanjao sam”..singl i video ljubljanskog sastava BOGUNOV!

    
Share Button

Ljubljanski sastav Bogunov sa svoja dva albuma i koncertnim nastupima, kao i originalnim izražajnim pristupom skrenuo je pažnju javnosti na regionalnim prostorima, publici koja prati dešavanja, kako novija tako i starija. Bogunov su takođe izrazito autohtona pojava čiji “live” nastupi, autoritaran i sugestivan stav aktera, malo koga mogu ostaviti ravnodušnim.

 

 

Aktuelni video i singl  “skinut” je sa drugog albuma, a evo šta o tome kažu članovi grupe :

“Sanjao sam” govori o snazi ljubavi i odnosima u kojima se s povjerenjem dijele tjeskobne, mračne i intimne misli. To je snažan vapaj za mirnom lukom, daleko od teških i strašnih snova koje život donosi. Pjesma djeluje kao zloslutan podsjetnik na realnost u kojoj živimo, a ujedno predstavlja pogled u budućnost.

U pjesmi nema mjesta optimizmu; jedina svijetla točka je ljubav, koja je povremeno utočište od ludila koje nas okružuje. Pridružite nam se na ovom emotivnom putovanju.

Ne propustite videospot koji je u cjelosti napravlje sa AI, a finaliziran u postprodukciji Brnčič & M Agency, koji će vas povesti kroz svijet snova i stvarnosti – izlazak je dostupan sada!”

 

bogunov.com/?lang=sl